Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Λειτουργία ΕΔΥ στο σχολείο (υποστήριξη από Σχολική Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό).

 

Αγαπητοί γονείς,

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το σχολείο μας ανήκει σε Σχολικό Δίκτυο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) που στοχεύει στην ενδυνάμωση και την προώθηση της συνεργασίας, καθώς και τον συντονισμό του έργου των σχολικών μονάδων, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προαγωγή συνολικά της γνωστικής και ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης.

Για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΥ, είτε υγείας, είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο, που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων. Προκειμένου τα μέλη της ΕΔΥ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές που το έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τα μέλη της ΕΔΥ (Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής) και κατόπιν να υπογραφεί μια υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της συνεργασία με την ΕΔΥ.

Η Διεύθυνση του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό, η εκπαιδευτικός του τμήματος Ένταξης, η Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός σε συνεργασία με εσάς θα λειτουργήσουμε με συνέπεια, σεβασμό, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα για να αντιμετωπίσουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τις ψυχοκοινωνικές ανάγκες των παιδιών του σχολείου μας.

Στο σχολείο θα βρισκόμαστε κάθε Τρίτη από τις 8:15 έως 13:15.

 Η Διεπιστημονική ομάδα της ΕΔΥ

Ο κ. Πολύζος Ιωάννης, Διευθυντής

Η κ. Αντωνακοπούλου Αγγελική, Ψυχολόγος

Η κ. Θεοφανοπούλου Αναστασία, Κοινωνική Λειτουργός

Η κ. Γούλα Σοφία, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός 11-9-2024

     Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο Σχολείο μας θα τελεστεί την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8.30. Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν στις 9.30 (έχει ενημερωθεί το ΚΤΕΛ). 

    Την Πέμπτη ξεκινούν τα μαθήματα, χωρίς Ολοήμερο Πρόγραμμα (η Πρωινή Ζώνη θα λειτουργήσει κανονικά), λόγω έλλειψης προσωπικού. Μέχρι την ολοκλήρωση των διορισμών-τοποθετήσεων, θα λειτουργεί το Σχολείο μέχρι τις 13.15. Θα ενημερωθείτε άμεσα για την οποιαδήποτε αλλαγή. 

 Καλή Σχολική Χρονιά! 

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.

 Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων -και κατ' επέκταση σε όλους τους γονείς-για την πολύτιμη συνεισφορά σας στην ανακαίνιση των αιθουσών του σχολείου. Είστε συνοδοιπόροι στο όραμά μας να προσφέρουμε στα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας τις καλύτερες συνθήκες σε ότι αφορά την υποδομή μας και να δημιουργήσουμε χώρους που η μάθηση θα συντελείται ευχάριστα. 

 Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας.