Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Λειτουργία 2ου Δημοτικού Σχολείου από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

      Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα ξεκινάει πάλι η λειτουργία του σχολείου με νέους όμως όρους.  Οι μαθητές θα ενημερωθούν στις τάξεις από τους δασκάλους τους για τους κανόνες που θα ισχύσουν μέχρι τη λήξη των μαθημάτων στις 26-6-2020.
 Για μια γενικότερη ενημέρωση παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/dimotika_eody_0.pdf . 

Ειδικότερα, από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, θα ισχύσουν τα εξής:

  • Το κυλικείο του σχολείου δεν θα λειτουργεί. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό.
  • Εκτός από την Πρώτη Τάξη, που θα προσέρχεται καθημερινά, οι υπόλοιπες τάξεις έχουν μοιραστεί σε υποτμήματα και έχουν ενημερωθεί οι γονείς για τις ημέρες προσέλευσής τους. 
  • Οι μαθητές θα πρέπει να προσέρχονται με τάξη και σειρά, όχι νωρίτερα από τις 8.00 και όχι αργότερα από τις 8.15. Οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί θα κατευθύνουν τους μαθητές στις τάξεις τους. 
  • H Πρώτη και οι Δευτέρες θα αποχωρούν 5 λεπτά νωρίτερα από την πίσω μικρή πόρτα. Παρακαλούμε για την αποφυγή συνωστισμού. 
  • Απαγορεύεται η είσοδος τρίτων στο σχολείο. Οι γονείς/κηδεμόνες που θέλουν να πάρουν ή να δώσουν κάποιο έντυπο, θα μπαίνουν με σειρά, τηρώντας τις αποστάσεις, από τη μικρή πίσω πόρτα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της διεύθυνσης. 
  • Οι μαθητές οφείλουν να τηρούν τις υποδείξεις των δασκάλων τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα ενημερώνονται οι γονείς τους για τα περαιτέρω. 
  • Μαθητές που παρουσιάζουν συμπτώματα ασθένειας να μην προσέρχονται στο σχολείο και να παραμένουν στο σπίτι. Αν κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα στο  σχολείο, θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που ορίζεται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 
        Με την πεποίθηση ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα τηρήσουν σχολαστικά και ευλαβικά τους κανόνες και τις υποδείξεις των ειδικών, καλωσορίζουμε ξανά στο σχολείο τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.  Καλή αρχή! 


Η Διεύθυνση του Σχολείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου