Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Διάκριση για το Σχολείο μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas 2023

Ολοκληρώθηκε ο «Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas 2023», μια γιορτή της Ρομποτικής, της Τεχνολογίας και της Επιστήμης.

Επιστρέψαμε έχοντας στις αποσκευές μας το «Ειδικό Βραβείο Μακέτας» για τους «μικρούς επιστήμονες εν δράσει», την Εριάνα, την Ιωάννα και τον Κωνσταντίνο από τη Β’ Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου που παρουσίασαν με άψογο τρόπο το έργο μας.

Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά της Β' Τάξης, είτε συμμετείχαν στον Διαγωνισμό είτε όχι, γιατί αυτό το έργο αποτελεί μια ομαδική εργασία!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ελίνα Μενούνου, η οποία μας καθοδήγησε και μας βοήθησε στην κατασκευή της μακέτας μας!



Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του Σχολείου και όλους/όλες εσάς για την υποστήριξη.

Ζήσαμε μικροί και μεγάλοι αξέχαστες στιγμές… το ταξίδι μας όμως στον μαγικό κόσμο του STEAM και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται με νέες καινοτόμες, παιγνιώδεις και συναρπαστικές δράσεις… Μείνετε συντονισμένοι…

Η εκπαιδευτικός Πληροφορικής του Σχολείου

Πηνελόπη Μαρκέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου